Agenda uitgelicht: Verwacht; Tentoonstelling in de kerk

Tentoonstelling in de kerk
Vorig jaar was de tentoonstelling van Veronique Konings ‘Vrouwen die muren afbreken’ in de kerk te zien. Dit was een initiatief van Museum Tromp’s Huys, Protestantse Gemeente Vlieland en Stichting Nicolaaskerk.
Meer dan duizend mensen hebben deze tentoonstelling gezien en dat leverde heel mooie waarderende reacties op. Veel van deze mensen zijn ook naar het Museum gegaan waar een film over de tentoonstelling te zien was en het boek ‘Vrouwen die muren afbreken’ te koop was.
Het succes van deze tentoonstelling maakt dat wij druk bezig zijn opnieuw een tentoonstelling in onze kerk te krijgen.
Het streven is  vanaf 7 juni opnieuw bezoekers welkom te heten in de Nicolaaskerk voor die nieuwe tentoonstelling.

Andere nieuws: