Agenda uitgelicht: Tentoonstelling ‘Eilandfotograaf’

Tentoonstelling ‘Eilandfotograaf’
De gemeente Vlieland en Museum Tromp’s Huys hebben een wedstrijd uitgeschreven om een nieuwe eilandkunstenaar aan te wijzen. Dit keer gaat het om de Eilandfotograaf.
Tijdens de raadsvergadering van maandag 27 mei is Gerard Koster Joenje als winnaar bekendgemaakt én benoemd als Eilandfotograaf .
Eén van de prijzen is het aanbod een tiental van zijn werken te laten uitvergroten en in een (verkoop-)tentoonstelling te exposeren in de Nicolaaskerk.
Deze tentoonstelling is vanaf 20 juni tot en met september 2024 te bezoeken tijdens de openstelling van de kerk.
Natuurlijk wordt ook deze tentoonstelling feestelijk geopend en wel donderdagavond 20 juni om 19.30 uur in de Nicolaaskerk. Iedereen is van harte welkom!

Andere nieuws: