Za 19 sept. 2020 : Meri Khojayan, viool en Robert Poortinga, piano

2020 09 26 Robert en MeriVanaf september zullen de concerten weer beginnen. De musici willen dolgraag weer optreden. Wij bieden hen graag de gelegenheid, zij het met een maximum van 60 personen en met inachtneming van de RIVM regels. En in de hoop dat corona geen nieuwe belemmeringen zal opwerpen.

Meri Khojayan is een van oorsprong Armeense violiste die na haar studie in Yerevan naar Nederland kwam en verder studeerde aan het conservatorium van Maastricht.
Daar ontmoette zij de van oorsprong Friese pianist Robert Poortinga die eerder studeerde in Groningen, Italië en de V.S. Sindsdien vormen zij een paar, muzikaal maar ook in het dagelijks leven. Beiden wonnen talrijke prijzen in Europa en de V.S.
Zij speelden in Amerika alle 10 Sonates van Beethoven en later ook de 3 Sonates van Brahms. Als duo wonnen ze de Grand Prix voor duospel. Hun optreden op Vlieland
vorig jaar maakte grote indruk, vandaar dat ze zijn teruggevraagd.
Op het programma : Vioolsonates van Beethoven, Debussy, Mozart en Brahms.

De concerten vinden geheel volgens de richtlijnen van het RIVM plaats.
Dit betekent o.a. : maximaal 60 personen, zoveel mogelijk van te voren reserveren, gezondheidscheck bij binnenkomen, handen ontsmetten, zitplaatsen op 1 ½ meter, geen pauze, geen gebruik van toiletten, de kerk wordt zo goed als mogelijk is geventileerd.
De concerten duren ongeveer 75 minuten. Men gaat op aanwijzingen naar buiten.

Reserveren is verplicht. Kan nu alleen nog telefonisch bij Otto Roelofsen.

Betaling aan de kerk, liefst op de ochtend van het concert, bij voorkeur per pin, ook contactloos is mogelijk.

 

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl