Za 17 okt. 2020 Hans Roelofsen, contrabas en Vaughan Schlepp, piano

Hans Roe2020 10 17 Roelofsen en Schlepp 5lofsen behaalde cum laude zijn einddiploma aan het Amsterdams Conservatorium en daarna de Prix d’excellence in Berlijn. Hij kreeg als eerste musicus in Nederland de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs.
Vijfentwintig jaar lang was hij solo-bassist bij het Utrechts Symfonieorkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Daarnaast was hij docent aan het Rotterdams Conservatorium en de ArtEZ hogeschool en reisde hij over de halve wereld voor het geven van concerten en masterclasses. In zijn woning (de Tindalvilla) te Bussum organiseert hij al tientallen jaren concerten waar excellente musici optreden.

Vaughan Schlepp werd geboren te Tokyo. Zijn opleiding als musicus ontving hij in Engeland en de V.S. Als 5-jarige trad hij voor het eerst op voor publiek en toen hij 12 was gaf hij zijn eerste concert als solist bij een orkest. Hij behaalde twee graden “Magna cum laude” aan de Eastman School of Music in New York. Zijn liefde voor de oude muziek bracht hem naar Nederland. Vaughan geeft wereldwijd concerten, lezingen en masterclasses, trad op voor radio en T.V. en maakte veel CD’s, o.a. met Hans Roelofsen.

Op het programma dat beide musici hebben samengesteld staan twee werken van L. van Beethoven (oorspronkelijk voor cello en piano): Sonate opus 5 nr. 1 en Variaties over “Bei Männern welche Liebe fühlen”, R.Schumann en na de pauze speciaal voor contrabas getransponeerde kortere composities van Mendelssohn, Tsjaikovsky, Fauré, Saint-Saëns, Glazunov en Ravel.

 

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald (kontant) en opgehaald op de dag zelf tussen 11.00-12.30 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl