Za 30 mei Openingsconcert: Merain, Ierse volksmuziek met harp, viool en zang.

2020 05 30 Merain kerk Vlieland3

Het openingsconcert van de serie Concerten bij kaarslicht (traditiegetrouw op de zaterdag voor Pinksteren) wordt dit jaar verzorgd door MERAIN, een kamermuziekgezelschap met harp (Mirjam Rietberg), viool (Sandra Wallner) en Mieke Manschot (zang). Dit Trio (dat regelmatig te horen is op NPO4 Radio en dat vele concerten geeft in Nederland, Duitsland en Luxemburg) brengt een nieuw concertprogramma “Celtic Ways” vol prachtige Ierse muziek. De musici die allen afgestudeerd zijn aan een conservatorium (te Amsterdam en Salzburg) spelen de Ierse muziek in geheel eigen bewerkingen, traditionele nummers, maar ook moderne nummers. Kortom een prachtig afwisselend concert vol Ierse melancholie, vrolijkheid en het aanstekelijke speelplezier van Merain.
De historische entourage van de Vlielander Nicolaaskerk leent zich bij uitstek voor deze muziek. Het wordt het vierde optreden van MERAIN op Vlieland.
www.meraintrio.com

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald (kontant) en opgehaald op de dag zelf tussen 11.00-12.30 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl