Za 15 september Pauline Oostenrijk, hobo en Enno Voorhorst, gitaar

2018 09 15 Pauline Oostenrijk en Enno VoorhorstPauline Oostenrijk ontving in 1999 de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding op het gebied van de klassieke muziek. Eerder al had zij al op nationale en internationale concoursen verschillende prijzen gewonnen en gaf zij een recital in de beroemde Carnegie Hall in New York. Al sinds 1995 is Pauline solo-hoboïste van het Residentie Orkest. Daarnaast soleerde ze bij vele orkesten, zowel in Nederland als ook in het buitenland, bracht ze meerdere CD’s uit, studeerde ze Nederlandse Taal en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht en schreef ze een boek : “De geest van Stotijn en andere muziekverhalen”.
Enno Voorhorst won diverse prijzen, o.a. in Duitsland, Japan, maar ook in Nederland, waar hij in het Koninklijk Concertgebouw de Nederlandse gitaarprijs in ontvangst mocht nemen. Hij speelde in alle grote Nederlandse concertzalen, maar ook op festivals over de gehele wereld.
Met Pauline vormt Enno een gitaar-hobo duo dat onlangs een heel mooie CD uitbracht (onder de naam MODINHA) met daarop veel Zuidamerikaanse muziek van o.a. A.Piazzolla en H.Villa-Lobos. Veel van de muziek die op deze CD staat speelt het duo ook op Vlieland.
www.paulineoostenrijk.nl;  www.ennovoorhorst.com

 

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl