Wo 29 augustus het Arcadië Trio, klarinet, cello en piano

2018 08 29 Arcadië Trio 2bHet Arcadië Trio bestaat uit klarinettist Steven Geraads, cellist Tomothée Busch en pianiste Henriëtte Wirth. De musici kennen elkaar al vanaf hun studie aan het Utrechts Conservatorium. Daar specialiseerden ze zich in het romantische repertoire. Steven Geraads speelde en speelt in diverse orkesten, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest. De Franse cellist Timothée Busch concerteerde na het behalen van zijn masters in vele Europese landen en remplaceert met enige regelmaat in het Gelders Orkest. Henriëtte Wirth studeerde niet alleen piano, maar ook muziekwetenschap, klavecimbel en pianoforte en is ook organiste in het Castello Consort. Zij is tevens als docent verbonden aan de Universiteit van Utrecht.
Op het programma voor Vlieland staan een Trio (opus 38) van L.van Beethoven, Zeven Balkandansen van de Servische componist Marko Tajcevic en het prachtige romantische Trio van de Oekraïens-Weense componist Carl Frühling.
www.arcadietrio.wixsite.com/arcadie

 

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl