Do 8 juli Wytske Holtrop, cello en Frans Douwe Slot, piano

2021 07 08 Wytske Holtrop cello

2021 07 08 Frans Douwe SlotCelliste Wytske Holtrop behaalde in 2018 haar master cum laude aan de Haute Ecole de Musique in Genève, nadat ze eerder “met grote onderscheiding” haar bachelor had behaald aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Thans speelt zij in het beroemde Konzerthausorchester te Berlijn. Ze ontving al tijdens haar studie diverse prijzen in binnen- en buitenland. Samen met Frans Douwe Slot maakte ze in 2019 haar eerste CD : “Cello Frysienne”.

Frans Douwe Slot studeerde aan de conservatoria van Groningen en Utrecht en daarna nog een jaar aan de beroemde Franz Liszt Academie te Boedapest. Nog tijdens zijn studie nam Frans Douwe twee CD’s op, de laatste op de vleugel van en in de Nicolaaskerk op Vlieland. Frans Douwe is naast zijn optredens als solist en kamermusicus directeur van en docent aan de Ferwerda Academie te Drachten.

Wytske en Frans Douwe, die beide al diverse keren eerder op Vlieland speelden, hebben voor hun concert op Vlieland een programma samengesteld met composities van L.van Beethoven, Dvorak en Rachmaninov.

 

 

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl