Za 19 mei Openingsconcert Trio Escapada, viool, cello en piano

2018 05 19 Trio Escapada 2 Op 19 mei 2018, de zaterdag voor Pinksteren, begint het nieuwe seizoen van de serie Concerten bij Kaarslicht.

“Fantastisch pianotrio”, aldus de bekende tv-presentator en muziekkenner Paul
Witteman. Deze opmerking sloeg op Trio Escapada dat op de zaterdag voor Pinksteren op Vlieland komt spelen. Het trio bestaat uit Emma Breedveld, viool, Bence Huszar, cello en Sebastiaan van Delft, piano.
Het programma dat Trio Escapada in de Nicolaaskerk op Vlieland gaat spelen heet “Vuur” (past heel goed bij Pinksteren!). In dit programma neemt het trio de luisteraar mee door het repertoire van de overgave, de bezieling en de hartstocht, van Ave Maria tot vuurdans. Op het programma staan onder meer Paizzolla’s beroemde werken over engelen en duivels, tango’s vol religieuze symboliek waarmee Astor Piazzolla zocht naar de mythes die de Argentijnse immigranten verbonden met de smeltkroes van Buenos Aires. Vuurdansen van o.a. Manuel de Falla, maar ook werken van de Braziliaanse componist Villa Lobos (o.a. diens wereldberoemde “Melodia Sentimental”) en eigen composities staan op het programma vol passie.
Zie ook: www.trioescapada.com   

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl