Het Vlielander Zeemanskoor en Pad van 4 treden regelmatig in onze kerk op, ten genoege van gasten en eilanders, en ter financiële ondersteuning van het kerkgebouw
Deze concerten beginnen om 20.30 uur. De kerk is open vanaf 20.00 uur.
Het Zeemanskoor is gratis toegankelijk, maar uw waardering kunt u na afloop omzetten in een welkome bijdrage ten behoeve van het restauratiefonds van het kerkgebouw.
 

Pad van 4 stopt. Zaterdag 25 november 2017 laatste optreden.

Na 15 schitterende jaren heeft Vlielands vocaal kwartet Pad van 4 besloten te stoppen.

Pad van 4 heeft mooie muzikale momenten beleefd tijdens vele optredens o.a. in de kerk, Podium Vlieland, tijdens de kerstwandeling, bij Achter Diek, tijdens de presentatie van het boek 1666, op Texel en Terschelling, in Achlum en met Peter Beets in de Bolder.

Pad van 4 stelt iedereen graag in de gelegenheid om te komen luisteren naar hun laatste concert, zaterdag 25 november in de kerk. Het concert is gratis, met aan het eind een collecte voor het restauratiefonds van de kerk.

Het kwartet bestaat uit Iris Schotanus (sopraan), Gerda Posthumus (alt), Henno Nieuwenhuis (tenor, muzikaal leider en arrangeur) en Tjeerd Olthuis (bas).

pad_van_4_2015_-_dam_63_large.jpg

 

 

 

van links naar rechts                 

Henno Nieuwenhuis,tenor,
Gerda Posthumus, alt,
Iris Schotanus, sopraan,
Tjeerd Olthuis, bas,

 

 In 2017 is het Vlielander Zeemanskoor te beluisteren op:

maandag 12 juni
maandag 31 juli
maandag 28 augustus
woensdag 18 oktober
woensdag 25 oktober
donderdag 28 december

zeemanskoor_2_large.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Kerstconcert 16 december 2017 door Kleinkoor Vlieland

Kerstconcert 18 december 2016Ook in 2017 heeft het Kleinkoor Vlieland rond de kerstdagen weer diverse optredens gepland. Op zaterdag 16 december om 20:30 geeft het koor een concert in de kerk.
Er staat de luisteraar dan een volledig vierstemmig gezongen programma te wachten van veelal bekende Engelse en Amerikaanse carols en kerstliederen, en enige anderstalige kerstmuziek. Het koor bestaat uit ongeveer 14 Vlielanders. Sinds 2007 studeren die elk jaar tussen september en de kerstdagen een kerstprogramma in. De laatste jaren mag het koor zich in een flinke belangstelling verheugen.

De toegang voor het concert is gratis. Na afloop van het concert is er een collecte voor het restauratiefonds van de kerk.