Kleinkoor Kerst voor 2018Kleinkoor Vlieland geeft op zaterdag 22 december 2018 weer een Kerstconcert. Het begint  om 20.30 uur, de kerk is open vanaf 20.00u. De toegang is gratis. Wel wordt na afloop een collecte gehouden voor het restauratiefonds van het kerkgebouw.

Kleinkoor Vlieland geeft een 4-stemmig a capella kerstconcert in de kerk op Vlieland. Het Kleinkoor Vlieland is een projectkoor dat dit jaar bestaat uit veertien Vlielander zangers. Sinds 2007 verzorgt het koor kerstoptredens op Vlieland bij diverse gelegenheden. Zo geeft het koor ieder jaar een concert in de Vlielandse kerk, het verzorgingshuis Uiterton en werkt het mee aan de kerstnachtdienst (op maandag 24 december om 22.30u).
Het programma is opgesteld en ingestudeerd onder leiding van Henno Nieuwenhuis, die ook een groot deel van de kerstliederen arrangeerde. Zowel originele kerstliederen en carols als nieuwere kerstliederen passeren de revue, afkomstig uit Nederland, Engeland en Amerika. De meeste liederen zullen de toehoorder bekend in de oren klinken. Van stemmige (I saw maiden, What child is this) tot vrolijke (Herders hij is geboren, See that star of Bethlehem,) spirituals (Go, tell it on the mountain, Mary had a baby) of meer close harmony-achtige liederen (I 'll be home for Christmas). Kortom: een gevarieerd programma.
 
Het Vlielander Zeemanskoor treedt regelmatig in onze kerk op, ten genoege van gasten en eilanders, en ter financiële ondersteuning van het kerkgebouw
Deze concerten beginnen om 20.30 uur. De kerk is open vanaf 20.00 uur.
Het Zeemanskoor is gratis toegankelijk, maar uw waardering kunt u na afloop omzetten in een welkome bijdrage ten behoeve van het restauratiefonds van het kerkgebouw.
 
In 2018 is het Vlielander Zeemanskoor te beluisteren op:

maandag 25 juni
maandag 30 juli
maandag 13 augustus
woensdag 24 oktober
donderdag 27 december

zeemanskoor_2_large.jpg