Wo 30 augustus Trio Colour Collective, viool, cello en piano

Musici afk2017 08 30 Trio Colour Collectiveomstig uit drie werelddelen verzorgen het 14e Concert bij kaarslicht van dit seizoen.
Violist Eduardo Paredes is afkomstig uit Bolivia. Hij kwam op 14-jarige leeftijd naar Nederland dankzij een beurs van de Rotary. Hij studeerde in Nederland cum-laude af voor zijn masters aan het conservatorium en speelde sindsdien als solist en kamermusicus in de grote concertzalen in vele Europese landen en daarbuiten.
Judith Groen studeerde te Utrecht en te Antwerpen waar ze haar master-opleiding voltooide. Judith speelde o.a. in verschillende orkesten in België en ook in de European Philharmonia. Momenteel speelt zij bij de Mokum Symphony.
Pianiste Maureen Wong is afkomstig uit Indonesië. Op jonge leeftijd verhuisde zij naar Nederland waar zij aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag haar masters behaalde als studente bij Naum Grubert. Zij behaalde verschillende prijzen op diverse concoursen.
Colour Collective speelt op Vlieland composities van Mozart, Shostakovich en het grote en prachtige Pianotrio nr. 2 van Rachmaninov opgedragen aan de plotseling gestorven Tschaikovsky voor wie Rachmaninov grote bewondering had.
www.colourcollective.nl ; www.paredescrespo.com

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl