Activiteiten van anderen in de kerk van Vlieland

Het Vlielander Zeemanskoor en Pad van 4 treden regelmatig in onze kerk op, ten genoege van gasten en eilanders, en ter financiële ondersteuning van het kerkgebouw
Deze concerten beginnen om 20.30 uur. De kerk is open vanaf 20.00 uur.
Het Zeemanskoor is gratis toegankelijk, maar uw waardering kunt u na afloop omzetten in een welkome bijdrage ten behoeve van het restauratiefonds van het kerkgebouw.
Pad van 4 vraagt een bijdrage van € 9,00, waarvan de helft bestemd is voor het kerkgebouw. 

Bezoek eens een optreden van Vlielands vocaal kwartet Pad van 4 en laat u verrassen door diverse, a-capella gezongen, muziekstijlen! Van Elgar tot Manhattan Transfer, King's Singers, Comedian Harmonists, en Gershwin, maar ook gospels, oude- en kerkmuziek, film- en musicalmuziek, close harmony en uiteraard liederen over Vlieland. Een zeer uitgebreid repertoire waar u tijdens een bezoek aan één van onze optredens kennis mee kunt maken.
Pad van 4 heeft een unieke samenklank en verzorgt al sinds 2003 regelmatig optredens op Vlieland.
Het kwartet bestaat uit Iris Schotanus (sopraan), Gerda Posthumus (alt), Henno Nieuwenhuis (tenor, muzikaal leider en arrangeur) en Tjeerd Olthuis (bas).

pad_van_4_2015_-_dam_63_large.jpg

 

 

 

van links naar rechts                 

Henno Nieuwenhuis,tenor,
Gerda Posthumus, alt,
Iris Schotanus, sopraan,
Tjeerd Olthuis, bas,

 

Pad van 4 zingt in 2017 op :

zaterdag 20 mei
woensdag 7 juni
dinsdag 11 juli ( let op d.i.in plaats van eerder aangekondigde za  8 juli)
zaterdag 29 juli
(zaterdag 19 augustus VERVALT)
woensdag 13 september

 

In 2017 is het Vlielander Zeemanskoor te beluisteren op:
 

maandag 12 juni
maandag 31 juli
maandag 28 augustus
woensdag 18 oktober
woensdag 25 oktober
donderdag 28 december

 
zeemanskoor_2_large.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Kerstconcert 16 december 2017 door Kleinkoor Vlieland

Kerstconcert 18 december 2016Ook in 2017 heeft het Kleinkoor Vlieland rond de kerstdagen weer diverse optredens gepland. Op zaterdag 16 december om 20:30 geeft het koor een concert in de kerk.
Er staat de luisteraar dan een volledig vierstemmig gezongen programma te wachten van veelal bekende Engelse en Amerikaanse carols en kerstliederen, en enige anderstalige kerstmuziek. Het koor bestaat uit ongeveer 14 Vlielanders. Sinds 2007 studeren die elk jaar tussen september en de kerstdagen een kerstprogramma in. De laatste jaren mag het koor zich in een flinke belangstelling verheugen.

De toegang voor het concert is gratis. Na afloop van het concert is er een collecte voor het restauratiefonds van de kerk.